Historie

Packline er en norsk produsent av takbokser, med base i Drammen. Selskapet inngår i det familieeide konsernet HTS Hans Torgersen & Sønn AS – med historie tilbake til 1919 – som er basert på Krøderen i Buskerud og som består av en rekke anerkjente merkevarer.

Takbokser tilbake til 70-tallet

Packlines historie går tilbake til 70-tallet, med produksjon av bagasjekasser og smale skibokser til biler under navnet Skiline, i Strängnäs i Sverige.

The Mother of All Boxes

Vi lanserte en takboks av glassfiber allerede i 1982, og den anses som verdens første. Det er derfor vi i dag med stolthet bruker begrepet “The Mother of All Boxes” om Packline. Allerede to år senere kom suksessen Packline Original, med en design som ble retningsgivende – og selve begrepet på hvordan en takboks skulle se ut. Slik har det fortsatt, med en rekke nyvinninger og perfeksjoneringer, fra 1984 og frem til nå.

Packline-innovasjoner

Packline er en av få produsenter som benytter glassfiber i sine takbokser – materialet er relativt kostbart, og gir lang produksjonstid. Likevel er vi fortsatt overbevist om at alle de positive sidene ved glassfiber er verdt det.

Vi fokuserer også på design, miljø, fornuftige og praktiske løsninger, og på at takboks og bil skal være så helhetlig som mulig. Dette har også medført en rekke Packline-innovasjoner gjennom årene.